Strand, hockey en Calmos - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Carolien & Robert Jan - WaarBenJij.nu Strand, hockey en Calmos - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Carolien & Robert Jan - WaarBenJij.nu

Strand, hockey en Calmos

Door: Caro & RJ

Blijf op de hoogte en volg Carolien & Robert Jan

14 Juli 2008 | Nederland, Amsterdam

Dat was (wederom) ongeveer ons weekend..!
De tweede werkweek zit erop, alles begint steeds meer te wennen. Woensdagmiddag werden we verrast met een smsje van Karin en Herman, vrienden van de ouders van Caro. Zij waren hier op vakantie en nodigden ons uit om een hapje mee te gaan eten in Marigot! Ze kwamen ons om 19.00 uur ophalen, heerlijk gegeten, en daarna zijn we ook weer thuisgebracht. Was heel gezellig!

Vrijdagavond zijn we, na het eten, weer naar de boardwalk gegaan om een biertje te drinken. Erg gezellig, we komen nu al veel bekenden tegen! Zaterdag eerst geskypt met NL, daarna weer naar een nieuw strandje geweest: Mullet Bay, erg mooi! En aan ’t einde van de middag weer gehockeyd!
Vandaag (zondag) hebben we, na het skypen, eerst lekker bij ons eigen zwembadje gelegen. Na de lunch zijn we naar Le Grand Case gegaan, om bij het strandtentje Calmos nog even te genieten van de zee en de ondergaande zon in de Caribische Zee, en daar zijn we ook een hapje blijven eten!

Inmiddels zijn we er achter dat wij in elk geval niet naar NL kunnen smsen. Die dienst hebben ze opgeheven!! Heel bizar ja, maar het is niet anders. Misschien dat we nog overstappen naar een andere provider, maar we weten nog niet of we daar wel kunnen smsen.. Smsen naar ons zou moeten kunnen, maar die komen lang niet altijd aan.. Tenzij je via de link http://72.252.8.51:8080/cgi-bin/mass/PU_SendForm.pl?Language=English&UserName=Anonymous&SessionID=-1 een (gratis) berichtje naar ons stuurt. Vul ons nummer in zonder landcode, en het smsje komt aan!

Op naar maandag..

*** meer foto’s: www.picasaweb.google.nl/chldevreeze/SXM ***

• 14 Juli 2008 - 08:55

Zussie:

het ziet er erg vervelend uit! Was leuk om van het weekend geskyped te hebben! De jongens vonden het een beetje raar maar erg leuk om oom Tjankie en tante Caro weer eens te zien! Liefs,
    Chris

• 14 Juli 2008 - 14:41

Kim:

Lieve Caro en RJ,

Dit klinkt als het goede leven! Beetje jaloers ben ik wel.
    Lekkere werkweek.

Liefs kim

• 15 Juli 2008 - 19:35

Viola:

Ha Caro en RJ,
    hè hè, eindelijk eens tijd en er ook eens aangedacht om jullie site eens te bezoeken. Wat super leuk om jullie verhalen te lezen en zeker ook de foto's te mogen bekijken. Als ik dat zie dan lijkt het het leven daar super relaxed, heerlijk genieten van alle heerlijke drankjes, lekker eten en de zon/ het strand. Het lijkt wel vakantie, maar dat was het volgens mij toch ook in het begin?
    Kunnen jullie er nog steeds zo van genieten of is het echt werken, werken en nog eens werken.
    Wat zijn jullie vroeg met de hockeycompetitie;-))Wij beginnen weer in de 2e week van augustus. Inmiddels zijn er nog meer gestopt ivm blessures/werk/zwangerschap etc. Jammer, maar zo gaan die dingen.
    Erg jammer dat je er dit jaar niet bij kan zijn, maar als ik jullie zo zie zitten en zie genieten, kan ik me voorstellen dat jullie daar voor 2 jaar getekend hebben. Heerlijke ervaring lijkt mij!
    Lieve Caro en RJ geniet en succes daar met werken. Ik lees graag de verhalen die nog komen.
    Veel liefs Jeroen en Vi

• 20 Juli 2008 - 15:17

Ma En Pa De W:

Als klein extra cadeautje voor Carolien heb ik voor 100 foto's op jullie website geregeld liefs ma en pa