HIEP HIEP HOERA
Blijf op de hoogte en volg Carolien & Robert Jan
30 Maart 2009 | Nederland, Amsterdam
er is er eentje jarig*
Hiep hiep hoera
er geeft er een 'n feestje!!
En dat feestje wordt a.s. zondag vanaf een uur 15.00 gegeven, op de Merlin Road 4, in Pointe Blanche. Als je in de buurt bent, kom dan gezellig langs! ;-)
groeten van de jarige,
RJ
* in NL dan.. hier duurt het nog 4 uur..
Hiep hiep hoera
er geeft er een 'n feestje!!
groeten van de jarige,
RJ
* in NL dan.. hier duurt het nog 4 uur..
30 Maart 2009 - 06:08
Gaby:
Proficiat RJ!
Ben helaas niet in de buurt dan... Maar ik neem er wel eentje op je gezondheid.
Groet,
Gaby -
30 Maart 2009 - 07:25
Neline:
RJ, van harte! Wel lief dat je ons ook wat zon hebt gegeven op je verjaardag, Neline -
30 Maart 2009 - 10:16
gr nico -
30 Maart 2009 - 13:09
Floor:
Hey jarige jop!
Gefeliciteerd met je verjaardag!!! Aan de foto te zien hebben jullie gisteren al een feestelijke dag gehad, incl favoriete maaltijd, de steak tartare!
Wij zullen vanavond een wijntje op je drinken!
Floor
PS Caro, jij natuurlijk ook gefeliciteerd met je jarige man! -
30 Maart 2009 - 13:15
Q:
Happy birthday to you!
Veel liefs,
Q -
30 Maart 2009 - 18:26
Marieke & Arie:
Hoi RJ
Nogmaals van harte gefeliciteerd met je 37e!!! Veel plezier vanavond, tot op de mail.
Ciao, Marieke -
30 Maart 2009 - 18:52
Zussie:
Hoi broertje,
Nog een keer gefeliciteerd! Ook namens alle mannen en Kosmo. En super bedankt voor de mooie cadeau's. Was niet nodig geweest, maar wel erg leuk! Geniet van de rest van je verjaardag en we vieren het gewoon nog een keertje als je weer in NL bent!
Zussie -
30 Maart 2009 - 20:42
Sop En Mj:
Hieperdepieperdepiep hoera! zijn we nog op tijd? ohnee jullie lopen achter.
Van MJ: Hartelijk gefeliciteerd, Robert Jan!
xxx -
30 Maart 2009 - 22:45
Bas&Marije:
He RJ en Caro!
RJ, van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Zo te lezen heb je een leuke dag gehad. En die feestmaaltijd ziet er ook goed uit op de foto!
We zullen vanwege onze verhuizing tijdelijk geen internet hebben, dus het skypen houden jullie te goed!
Bas en Marije -
31 Maart 2009 - 10:59
Mischa En Lonneke:
hoi jarige jop! van harte alvast!
wij hopen zondag ook even langs te komen, hebben alleen ook een feestje bij le gallion, dus komen hopelijk daarna even langs wippen..
groeten mischa lon en dafne -
31 Maart 2009 - 13:23
Bas:
Hey RJ!
Dagje te laat, maar natuurlijk ook nog van harte gefelciteerd!! Jammer datik er niet bij kan zijn zondag!
Nog bedankt voor jullie kaartje. Dat etentje houden we graag nog tegoed!
Tot snel, Groetjes Bas