Happy Birthday
Door: Caro & RJ
Blijf op de hoogte en volg Carolien & Robert Jan
23 Juli 2008 | Nederland, Amsterdam
to me!! Tsja, al moet ik hier nog een paar uurtjes geduld hebben, in Nederland ben ik al jarig! Aan de ene kant wel gek, om dat zo ver weg van iedereen te vieren.. Aan de andere kant, ik ben het ook wel een beetje gewend, ik was vroeger ook altijd op vakantie jarig.
Vanavond zijn we even naar een wat grotere supermarkt gereden, op zoek naar een traktatie voor morgen op mijn werk. Taart hebben we niet gevonden (en dat zou ook niet echt lukken, want de ijskast op het werk doet het niet..), dus het zijn donuts en cake geworden (nee, niet zelf gebakken, we hebben geen oven..). Morgenavond gaan we gezellig samen eten bij Chesterfield’s, een leuk restaurantje aan het water, hier vlakbij.
Afgelopen zaterdag hebben we een erg mooie wandeling gemaakt. Vanuit Pointe Blanche (waar we wonen), door een natuurgebied langs de kust, naar Guana Bay. Supermooi, maar soms ook best eng: er zaten een paar hele steile stukken tussen, waar je je erg goed moest vasthouden! Verder liepen er veel wilde geiten; de meeste waren bang voor ons, maar er was er ééntje die ons duidelijk niet zo aardig vond.. Dus wij een stok zoeken, en voorzichtig langs dat enge beest.. Na 2 uur lopen kwamen we aan in Guana Bay; eigenlijk hadden we ook terug willen wandelen (dezelfde weg terug, of binnendoor, door de woonwijk), maar omdat we ’s middags ook nog moesten hockeyen, was het toch wel fijn dat Harry uit ons hockeyteam - die in Guana Bay woont en ons zag lopen - ons even naar huis wilde brengen!
De rest van het weekend bestond weer uit zwembad... skypen... hockey... strand ... heerlijk!
En waren we in een eerder bericht nog zo blij dat we, na een uur of twee wachten bij de bank, een gezamenlijke rekening hadden geopend? Nou, vergeet het maar.. Ze hadden ons verteld een week later terug te komen, voor het rekeningnummer en de pasjes.. Maar een week later was er nog helemaal niks.. Sterker nog, ze konden ons niet eens in het systeem terug vinden, en een gezamenlijke rekening ging in elk geval niet lukken. RJ is vervolgens zo’n beetje elke dag bij de bank geweest, en uiteindelijk heeft hij een rekeningnummer! Om de een of andere reden konden ze er voor hem wel een openen, maar voor mij niet. Toch apart, want er zijn voor ons gezamenlijk formulieren ingevuld.. dus: zijn ze deze nu kwijt, of niet? Anyway, ik moest wederom allerlei formulieren invullen, die faxen naar de bank, en nu hebben ze toegezegd dat ze voor mij morgen ook een rekeningnummer hebben, dus dat zou een mooi verjaardagskadootje zijn, haha!
Verder zijn we nu een maand hier! We komen een beetje in een gewoon ritme, en dan gaat de tijd ineens heel snel.. Al moeten we ons soms - als we genieten van een mooi uitzicht of een mooi strand - echt een beetje in de arm knijpen, van “tsjee, we wonen gewoon hier..”. En soms moeten we onszelf verbeteren, dan zeggen we "thuis deden we altijd....”, oh nee, dit is nu thuis!!
En over thuis/huizen gesproken.. We hebben inmiddels al heel wat appartementen gezien, maar nog niet één die aan onze (vele) wensen voldoet. We zullen ook echt iets moeten opgeven: zwembad, oven, vriezer, zeezicht, wasmachine, leuke inrichting.. het gaat vast niet lukken om dit allemaal in één (betaalbaar) appartement te vinden! Maar, we zoeken rustig verder.. en houden jullie natuurlijk op de hoogte!
PS: Van de ouders van RJ hebben we extra fotoruimte op de website gekregen, dus we hoeven niet meer steeds alles te wissen.. Nogmaals veel dank hiervoor!
23 Juli 2008 - 04:31
Gaby:
Nog gefeliciteerd! Lijkt me niet verkeerd om het daar te vieren... Geniet er dus van. -
23 Juli 2008 - 07:07
Marieke:
Gefeliciteerd!! Geniet ervan daar! Klinkt allemaal heerlijk en zie er ook top uit! x Marieke -
23 Juli 2008 - 07:41
Roel:
Mmmm, af en toe heb je van die lastige keuzes in je leven,
a. verjaardag vieren op een bounty eiland
b. verjaardag vieren met een slagroomtaart
Tja blijft lastig ......
Lieve Caro, gefeliciteerd met je verjaardag! lfs Neline -
23 Juli 2008 - 08:07
Vanessa:
Lieve Caro,
GEFELICITEERD! Zo leuk dat jullie ons op deze manier op de hoogte houden van jullie leven daar. Kan me voorstellen dat het toch best vreemd is om je verjaardag te vieren zonder je familie en vrienden, gelukkig maakt het mooie Sint Maarten veel goed. Hoop dat je je bankrekening eindelijk krijgt, het is allemaal wel erg manjana he. Wel een beetje jaloers hoor als ik alle strandfoto's zie, gelukkig wordt het deze week in Nederland ook eindelijk een beetje mooi weer. Wanneer komen jullie eerste Nederlandse bezoekers? Leuk om je ouders straks ook alles te kunnen laten zien. Geniet van de donuts vandaag, veel plezier, xx
Vanessa -
23 Juli 2008 - 08:52
Edzo:
Heee Rj en Caro!
Van harte met je xx verjaardag. Fotos zien er goed uit en ik ben jaloers!
Veel plezier
Gr
Edzo -
23 Juli 2008 - 11:20
Kim:
Happy Birthday Caro. Geniet van een zonnige verjaardag.
Xkim -
23 Juli 2008 - 13:03
Sabine:
Lieve Caro,
Van harte gefeliciteerd met je verjaardag!!!!!!!!!!!!!!!!
Jee, wat een leuke verhalen zeg! Jullie hebben het echt erg naar jullie zin zo te horen! Geniet lekker van deze dag en vele andere uiteraard.
liefs, Sabine -
23 Juli 2008 - 13:10
Hester:
Ha Caro,
Van harte gefeliciteerd met je verjaardag!!!! Maak er een mooie dag van!
Ook de groeten en felicitaties voor RJ!
lfs, Hes -
23 Juli 2008 - 13:45
Joost:
Lieve Car!!
Gefeliciteerd!!!
Maak er een leuke dag van, ik mail je straks nog even..
Kus Joost -
23 Juli 2008 - 14:13
Mariken:
Dag Wereldreizigers
Vanuit een regenachtig Ommen in vakantiestemming. Ik zie hier op de markt nog meer veel te dikke billen in te kleine broekjes dan jullie daar op de eilande. En dat wil wat zeggen. alleen komen ze hier uit Meppel of Beverwijk om het iets spannender te maken. Geniet maar lekker. Was alweer helemaal vergeten dat je jarig bent. Ben daar nooit goed in omdat ik geen lijstje heb gemaakt. Maar van harte. neem een drankeje in de zon en geniet er van. Liefs ook aan RJ
X Marik
P.S Ik zie jullie niet, want ik kan niet naar huwelijk van Floor. Zit met Ernest in frankrijk. Helaas helaas.Dat stond al jaar vast. Ik was in veronderstelling dat J en F laatste weekend sept zouden trouwen.
X marik
23 Juli 2008 - 15:45
Marije En Bas:
Dag Caro,
Gefelicteerd (voor het ned. deel) of 'joyeux anniversaire' (voor het franse deel)! Wat boft RJ toch met zo'n jonge vrouw: veel plezier vanavond in het restaurant en daarna met de merengue lekker even de voetjes van de vloer.
Liefs,
Marije en Bas
23 Juli 2008 - 18:30
Viola:
Ha Caro,
van harte gefeliciteerd met je verjaardag. Wat heerlijk om het eens daar te kunnen vieren.
Wat hebben ze daar een fantastisch hockeyveld zeg;-) haha. Hoe staat het daarmee?
hele fijne dag.
veel liefs Vi -
23 Juli 2008 - 19:47
Tom:
Lieve Caro,
De zonnige verjaardagswensen uit Amsterdam! Gezellig elkaar afgelopen weekend even gesproken te hebben. Wij hebben ook webcam geinstalleerd!
Succes met de zoektocht en tot snel.
Tom -
23 Juli 2008 - 20:02
Harmen:
Ha Caro -
Van harte gefeliciteerd met je 29e verjaardag!! Ik wens je veel zon, zee en strand toe voor het komend jaar!
Hartelijke groet,
Harmen -
24 Juli 2008 - 13:58
Fam De Wilde + Fam N:
Lieve Caro! Van harte gefeliciteerd met je verjaardag!!! Heel veel liefs vanuit zonnig London (30 graden!!!)
Pa en ma de Wilde, Bob, Christine, Mike, Connor en Kosmo -
28 Juli 2008 - 12:07
Sanne:
Lieve Caar en RJ,
Klinkt allemaal erg goed daar!!! En de foto's liegen er ook niet om! Ik zal vanavond eens kijken of ik skype kan instaleren..Ben net terug van drie weken Rome, waar het ook tussen de 30 en 32 graden was elke dag, dus een beetje afkicken nu hier, gelukkig regend het niet...
Ik hoop jullie snel te spreken op Skype!
Heel veel liefs,
Sanne -
31 Juli 2008 - 20:33
Joost En Bas :
Lieve Caro (& RJ)!
Even een berichtje vanuit het mooie Cannes! Nog steeds alles goed daar? Hier genieten wij. Heerlijk zo'n weekje...Vanaf zaterdag twee dagen Montpellier, daar zullen we ons wel vermaken met alle tips! Na de vakantie skypen we weer! Tot snel X Bas, Joost, Bas en Bart