korte update - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Carolien & Robert Jan - WaarBenJij.nu korte update - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Carolien & Robert Jan - WaarBenJij.nu

korte update

Door: Caro & RJ

Blijf op de hoogte en volg Carolien & Robert Jan

24 Maart 2009 | Nederland, Amsterdam

Even een korte impressie met foto's van de afgelopen week:

* Harmony night
Van januari tot en met maart is er elke dinsdagavond in Grand Case "harmony night': overal stalletjes, bands, bbq's, en eetkraampjes. Iedereen is hier altijd erg enthousiast over, maar omdat wij eigenlijk altijd hockeyen op dinsdagavond, waren we er nog nooit geweest. Afgelopen dinsdag hebben we hockey maar eens afgezegd, en dat was niet voor niks, het was een erg gezellige avond! Lekker een beetje rondgestruind, en een hapje gegeten bij een van de lolo's (locale bbq's). Volgende week weer!

* Avondje Simpson Bay
Afgelopen vrijdag gaven een stel Nederlandse advocaten die gezamenlijk een huis hebben gehuurd een housewarming in Pelican Key, vlakbij Simpson Bay. Omdat wij al eerder die kant op moesten om kaartjes te kopen voor de avond erna, zijn we ook maar een hapje gaan eten in Simpson Bay, bij Toppers!

* Motorrijles
Het verjaardagskado van RJ van vorig jaar ging afgelopen zaterdagochtend eindelijk in vervulling.. hij had zijn eerste motorrijles! Vooral theorie, maar ook een rondje op het parkeerterrein, al liet instructrice Joyce hem nog niet los!

*Art Lovers Weekend
Na de motorrijles zijn we naar Marigot gereden, aan de hele Franse kant was het namelijk Art-lovers-weekend, met allerlei tentoonstellingen en gallerietjes die open huis hadden. We hebben wat mooie litho's gezien, die misschien wel leuk zijn om te kopen als aandenken als we over 1.5 jaar weer terug naar NL komen!

* Bob Sinclar
Zaterdagavond, of beter gezegd nacht (hij begon rond 00.30 uur) trad Bob Sinclar op in de Bliss!! Helaas niet veel van z'n bekende nummers, maar hij draaide wel supergoed, wat een DJ!!

* Calmos
Nadat we zondag rond 12.00 uur wakker werden (toch 7 uur geslapen..), zijn we lekker gaan uitbrakken bij Calmos in Grand Case, een van onze favoriete strandtentjes. Niet zoveel zon gezien, maar wel lekker op een bedje gelegen en wat gegeten en gedronken..

Kortom, het was weer een geslaagde week!

• 24 Maart 2009 - 18:20

Marije En Bas:

Na de foto's gezien te hebben, begrijpen wij wel waarom Joyce de motor niet los wilde laten! Ze heeft zelf al meer PK's dan die motor. RJ, we verwachten natuurlijk wel dat je Jeffrey Herlings verslaat tijdens het NK Motorcross als jullie over 2 jaar terug zijn in NL!

• 24 Maart 2009 - 18:24

Zussie & Co:

Het ziet er wederom zeer gezellig uit. Nog steeds geen medelijden ;-) Leuk idee de motorrijles! probeer ik hier ook in te krijgen... Beterschap Caro! en hopelijk to snel op de Skype.

X